Bakom kulisserna på Svettigpodden

När jag var yngre kändes det ofta som att det som var självklart för mig, var konstigt för andra. Som att jag levde på en annan våglängd, en annan planet. Missförstå mig rätt. Jag var rätt nöjd med mitt liv. Men jag sa inte alltid vad jag tyckte och tänkte. Det kändes som att de andra inte skulle förstå ändå. Eller som att någon annan alltid pratade högre. Överröstade. Avbröt.

Så jag sa inte alltid så himla mycket. Men jag skrev. När jag skrev kunde jag uttrycka mig hur jag ville, jag kunde tänka och känna vad jag ville. Jag har fortsatt skriva. Mina tankar rakt upp och ner. Utan hänsyn.

Mina texter är mitt tydligaste jag. Så som det låter i mitt huvud. Jag hittar inte ord lika snabbt när jag pratar. Jag hakar mig ibland. Missar de rätta formuleringarna. Flummar iväg.

Det är därför jag har startat en podd.

Först tänkte jag att jag kan ju råka säga sko när jag menar vante, fot när jag menar hand. Hur ska det gå? Men det gick bra. Jag är pirrig och glad. Jag och Krister ska träffa bra träningsmänniskor. Flamsa och vara seriösa. Prata om livet. Och om jättemycket träning.

Lyssna på Svettigpodden här!

Mikaela NordinBakom kulisserna på Svettigpodden