Motivation – fast på annat håll

Sätt upp ett mål. Hitta det roliga i träningen. Packa träningsväskan dagen innan. Borsta tänderna. Träna tillsammans. Jag har skrivit hundratals genom åren. Pratat med experter, träningsälskare, vanlisar. Motivationstips ur alla perspektiv och vinklar.

Jag vet vad jag ska göra för att hålla uppe motivationen. För att få tillbaka motivationen. För att hitta motivation i nya träningsformer. Utvecklas, stimuleras och trivas i träningen.

Jag ska träna snart. Ska bara skriva klart det här först. Ska bara redigera det här fotot. Ska bara ringa det här samtalet. Göra den här intervjun. Oj! Mat? Eh. Jag köper sushi. Idag igen. Det går snabbt. Sova? Oj. Är klockan så mycket? Okej. Jag går och lägger mig. Snart. Ska bara fixa det här först.

Nu är det väldigt mycket jobb. Nytt företag, nya uppdrag. Jag älskar det. Men träning glöms bort. Stressas förbi. Jag ska träna snart blir till flera dagar. En vecka. Och så kommer det dåliga samvetet. Jag kan bättre. Jag måste prioritera om. Ta en kort löptur på lunchen i alla fall. Jag måste bara se till att få det gjort. Jag mår ju så mycket bättre då. Det ständiga bråket mellan ”Jag vet vad jag mår bra av”-Mikaela och ”Men jag hinner ju inte idag”-Mikaela.

Motivationstips till trots. Just nu är det svårt.

Mikaela NordinMotivation – fast på annat håll